12 augusti 2012

 
Herregud, 8 DAGAR kvar tills skolan börjar... Sommarlovet går alltid så himla snabbt, snälla vi spolar tillbaka till 13 juni. Fast ändå, ska ändå - lite kul ska det bli. Börjar ny skola men vännerna från min förraförra skola, alltså inte kunskap utan den innan xD komplicerat, haha. Börjar 7:an, betygen börjar gälla på riktigt, blir senare dagar osv.
 
Men sålänge njuter vi av sommarlovets sista dagar, 8 dagar kvar. Sedan ett halvår kvar till nästa långa lov. Vad tycker ni om att börja skolan, bu, bä eller som jag- helt ok?
 
Grönan igår va riktigt najs alltså, morfar höll dock på att slå igäl sig 3 gånger när vi gick lustiga huset och det är BOKSTAVLIGT! Såklart skulle han gå de där rullande trapporna och längst upp tappade han balansen och typ hängde i staketet...
 
Favoriterna är iallafall Insane och Katapulten även fast jag typ får panik när man sitter längst där uppe och bara väntar på att släppas ner, haha. Gick även spökhuset, och egentligen är det inte så läskigt men jag skriker som en stucken gris ändå, tönt som jag är xD
 
Just nu är jag barnvakt till syrran, hon ritar fast tydligen vill hon titta på TV nu.
 
Dagens planer är iallafall att rida båda små ponnyerna, de vilade ju igår så jag väntar mig två krut paket. Ska kolla om det funkar att ladda upp nya bilder nu för i så fall får ni bilder från Ponny SM senare idag/kväll.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0