Tävlingen

Framhoppningen var KATASTROF! Den var så himla djup och tung och jätte jätte blöt. Till LA:n hade de som tur var flyttat in framhoppningen inomhus. Själva banan var helt okej, det var ett par pölar och lite tung men som sagt helt ok.

LB

Findus 0 fel:
Han var väldigt spänd och så, det var lite tittigt och han lika så. Skulle ha haft lite mer galopp och ben och han lite mer framåtbjudning så hade det varit toppen. Han hoppade väldigt fint och väldigt stort på vissa hinder också. Han var väldigt duktig med dessa förutsättningar och jag är nöjd, vi var trots allt felfria. :)

Mille 0 fel:
Wild and crazy, jepp det var han!
Regn = paraplyer, paraplyer + Mille = BAD! Haha, nej med det var mycket paraplyer och han gillar INTE paraplyer har vi märkt nu. Så fort han fick syn på ett så ville han inte ta ett enda steg i den riktingen. De första hinderna var han väldigt spänd och ofokuserad, vid hinder nr. 4 släppte det lite och han blev rätt fin.
Var 0:a och precis utanför placering.

LA

Mille 0 fel:
De hade som sagt flyttat in framhoppningen och det var väldigt bra. Han hoppade sne i kroppen, tryckte sig mot skänkeln och det känndes inte så jätte bra. Men på banan var han SÅÅÅ fin! De flesta paraplyerna var borta och han var mycket lugnare och hoppade så himla bra! I två kombinationen där det igentligen skulle vara två galoppsprång gick han på ETT och han tog inte ens i! Han var så J*VLA freaking grym min FLYGMASKIN!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0